Keşap Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Türkiye’nin ihtiyacı olan, kaliteli, üretken, bireyler yetiştiren, eğitim ve öğretimde evrensel standartlarda kurumsallaşan bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerin üst eğitim kurumlarına hazırlanması ve ara eleman noktasında hayata hazırlayan, değişimi ve gelişimi takip eden ve öğrencilerini demokratik bireyler olarak yetiştiren çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kesapataturkcpal.meb.k12.tr

Adres - BOZKURT MAH. ŞEHİT SEDAT ÖZDEMİR CAD. ATATÜRK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 6 KEŞAP / GİRESUN

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz yaklaşık 10000 nüfuslu Keşap İlçe merkezindedir. Giresun İl merkezine ulaşımı çok rahattır.

Ulaşım Karayolu ile ulaşımı, Karadeniz Sahilyolu üzerinde olması nedeniyle çok rahattır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Keşap İlçe merkezinde, Giresun İl merkezine 12 km mesafededir.